Vetëm katër skuadra më dobët se Kosova (Foto)

Kosova po dështon në kërkim të fitores së parë zyrtare që kur u pranua zyrtarisht në FIFA.

Përfaqësuesja e drejtuar nga Albert Bunjaki ka grumbulluar vetëm një pikë në tetë ndeshje të luajtura deri më tani.

Sa ju përket pikëve të grumbulluar për Kualifikimet e Kupës së Botës, vetëm katër përfaqësuese qëndrojnë më keq se ne.

San Marino, Malta, Liechtensteini dhe Gjibraltari janë skuadrat e vetme që nuk kanë grumbulluar asnjë pikë në këto tetë ndeshje.

Dy ndeshjet e ardhshme Kosova i zhvillon kundër Ukrainës si vendas dhe udhëton në Islandë.