VIDEO – Trump kërcen “vallen e luftës” me shpatat arabe

Presidenti amerikan Donald Trump, sekretari amerikan i tregtisë Wilbur Ross dhe sekretari i shtetit Rex Tillerson, kërcyen së bashku me kërcimtarët tradicionalë në Arabinë Saudite, gjatë një ceremonie të mbërritjes. /MESAZHI/