5 kushtet qe agjerimi te jete i sakte e i pranuar:

Kushtet qe agjerimi te jete i sakte e i pranuar:

1-Islami. Nuk pranohet agjerimi prej jo muslimanit.
2-Logjika. Nuk pranohet agjerimi prej te semurit mendor.
3-Aftesia dalluese e perceptuese. Nuk pranohet agjerimi nga nje femije nen moshen 6-7 vjec qe nuk kupton ca i thua e nuk di te ktheje pergjigje.
4-Nijeti. Nuķ pranohet agjerimi i dikujt qe ndenji pa ngrene por nuk e kishte plan te agjeronte.
5-Te mos jete femra me menstruacione dhe gjakderdhje te paslindjes.