Admirali Foggo viziton Mitrovicën

Admirali James Foggo, komandant i Forcave të Përbashkëta Aleate në Napoli dhe Komandanti i KFOR-it, gjeneralmajor Salvatore Cuoci, sot vizitojnë urën kryesore në Mitrovicë.

Kryetarët e komunave të Mitrovicës, asaj veriore dhe jugore, po ashtu do të jenë prezentë.

Qëndrimi i tyre në urën kryesore do të pasohet menjëherë nga një deklaratë e përbashkët për medie.