Aksidentohet autobusi, sportistët në gjendje të rëndë

Sipas asaj që raporton policia aksidenti erdhi si pasojë se shoferi pësoi një problem shëndetësor dhe ka humbur kontrollin e automjetit.

Nëntë pjestarë të ekipit të basketbollit të Illinois të shtunën mbrëmë pësuan një aksident, teksa autobusi i tyre u përplas me një pemë anash rrugës.

Sipas asaj që raporton policia aksidenti erdhi si pasojë se shoferi pësoi një problem shëndetësor dhe ka humburkontrollin e automjetit.

Arsyeja shëndetsore akomanuk është konfirmuar, por raportohet se disa prej lojtarëve janë në gjendje të rëndë.