Aksion i Policisë në rajonin e Dukagjinit, arrestohen disa persona

Policia e Kosovës edhe sot ka vazhduar me aksion dhe bastisje.

Burime të “Indeksonline” mësojnë se ky aksion është bërë në rajonin e Dukagjinit ku edhe janë arrestuar tetë persona.

Ndërsa, sipas të njëjtave burimeve, PK-ja ka bastisur dhjetë shtëpi në këtë rajon të Kosovës.