Analisti Driton Selmanaj aderon në LDK

Lidhja Demokratike e Kosovës informon opinionin e gjerë që nga sot pjesë e koalicionit fitues të zgjedhjeve, do të jenë edhe tre profesionist-aktivist nga shoqëria civile, Dardan Veliaj, Driton Selmanaj dhe Dr. Visar K. Berisha.

LDK mirëpret angazhimin e tyre dhe beson fuqishëm drejt fitores së pakontestueshme në zgjedhjet e parakohshme parlamentare.