Arianit Hoxha: Çairi tani më është bastioni i “Rilindjes me BESË”

Arianit Hoxha nga “koalicioni Rilindje me BESË”, kumtoi disa nga rezultatet që ky koalicioni i ka numëruar.

“Çairi është bastion i BESËS: 2-1 karshi BDI-së. Fitojmë bindshëm në Kumanovë2kundrejt BDI-s dhe gjithë partive tjera. Me epërsi kemi fituar Zhelinën. Po ashtu një bastion i ri është Studeniçani, nga rezultatet të cilat po numërohen kemi epërsi Tearcë, Butel Gazi Babë. Nga 5 vendvotime në Tetovë të  numëruara rezultati final: jemi epërsi bindësi ndaj BDI-së, dhe dy vendvotime që kemi numëruar në Bogovinë dhe Kamjan dhe Pallçisht jemi 3:1 ndaj BDI-së” tha, Arianit Hoxha nga koalicioni “Rilindje me BESË”, raporton SHENJA.