Azem Syla lirohet nga paraburgimi

Ish-deputeti i PDK-së, Azem Syla është liruar nga paraburgimi. Atij i ka skaduar masa e paraburgimit, duke iu zëvendësuar me mas paraqitje në Polici.

Në vendimin që e ka siguruar Indeksonline thuhet se Syla duhet të paraqitet në Policinë e Kosovës një herë në javë, në stacionin më të afërt.

Syla akuzohet nga prokuroria për tjetërsim pronash dhe si udhëheqës i një grupi kriminal./