Behgjet Pacolli i jep 20 mijë euro për shërimin e Aurora Krasniqit

Aurora Krasniqi vuan nga një sëmundja e leukemisë akute, shërimi i secilës kushton deri në 150 mijë euro.

Për rastin e saj, Deputeti nga radhët e AKR-së, Labinot Tahiri ka mbledhur para për të mundësuar shërimin e Aurorës jashtë vendit për shkak se në Kosovë nuk bëhet pastrimi i gjakut ose plasmafereza që i duhet asaj.

Tahiri sonte ka bërë të ditur se Ministri i Punëve të Jashtëm, Behgjet Pacolli ka dhuruar 20 mijë euro për shërimin e saj.Lexoni më poshtë shkrimin e Tahirit:Aurora Krasniqi!Jam shumë krenarë me popullin tonë.I jam shumë mirnjohës Z. President Behgjet Pacollit, dhe të gjithëve për ndihmën dhuruar Aurora Krasniqit.

Sonte, Z. Behgjet Pacolli, i’u bashkangjit aksionit për rastin e Aurora Krasniqit Sonte, Z . Pacolli, për atë vajzë, i dhuroi; shumën 20.000 EURO.Tani janë të grbulluara 100.000 euro! Edhe 50.000 te tjera uroj qe gjate javes do ti tubojmë, edhe pse e kemi parasyshe se jeni nëpër pushime.Respekt për ju, nga ana e të gjithë qytetarëve.Labi