Qeveria e Kosoves, PAN-Hoti pushtohet me serbe, kurse ne Qeverine e Serbise asnje shqiptar...

0
Shkruan Nefail MALIQI "Qeveria Hoti" pushtohet me serbe me nje zv.krymenister dhe dy ministri, kurse ne Qeverine serbe asnje minister shqiptar, asnje nenpunes shqiptar nga...

Sprova e qemalistëve dhe e islamistëve me Republikën e Turqisë

0
Adnan Tekşen Sot është 101 vjetori i hapit të hedhur në rrugën drejt themelimit të Republikës së Turqisë. Jam i bindur se sidomos media sociale sot...

Intervistë ekskluzive me Kryetarin e Institutit të Mendimit Islam, Mehmet Görmez

0
Shkenca shpjegon, feja jep kuptim 19 maj 2020 Kryetari i Institutit të Mendimit Islam Prof. Dr. Mehmet Görmez iu përgjigj pyetjeve të portalit “Mesazhi.com” nga Kosova. Profesor,...

Ramazani pa Xhami dhe Teravi 2020

0
Pejgamberi i Zotit, Muhammed Mustafa, ka thënë se: “….me fillim të agjërimit prangoset shejtani…”. Por, ja që janë paraqitur shejtanë të ndryshëm që janë...

Letër nga karantina – Fëmijët me aftësi të kufizuar janë përherë të mbyllur, por...

0
Nga: Rijad Mehmeti Ditët po ecin ngadalë, nuk ju gënjejë. Afër vetës kam gjithë familjen dhe gjithçka që më duhet të mbijetojë, madje edhe një...

Qosja e quan “komplot parlamentar” rrëzimin e Kurtit, sulmon ashpër partitë që e përkrahën...

0
E rrëzuan Qeverinë e ndryshimit! E rrëzuan Qeverinë e shpresës! E rrëzuan Qeverinë e ndryshimit dhe të shpresës pa i lejuar t’i kalojë as...

Paga e avokatit të Telekomit më e madhe se e Pilotit të NASA-s

0
Publicisti Halil Matoshi thotë se paga vjetore që e ka marrë avokati i Telekomit, Gazmend Nushi është më e madhe se paga vjetore e...

Vjosa Osmani ndërmjet dy zjarreve

0
Shkruan: Milazim Krasniqi Albin Kurti po e luan këtë lojë me Vjosa Osmanin për një arsye të fshehtë, ai po përgatitet për të shkuar në...

Festivalet që po organizohen në Kosovë janë projekte për zhveshje nga identiteti

0
Shkruan: Bayram Pomak Çdo ditë në Kosovë po shfaqen festivalet të reja. Pothuajse në çdo qytet po organizohet nga një i tillë dhe për secilin...

Paradë “Krenarie”, ylberi pa ngjyra

0
B. K. Miniri Im bir: “Mami, a janë këto dy burra populli i Lutit a.s ?“Unë: “Jo Mami, nuk janë populli i Lutit a.s. por...