Para se t’ua lini telefonin në duar fëmijëve, lexojeni këtë

0
Pavarësisht sa shumë smartphone-ët e kanë thjeshtuar jetën tonë, por shpesh harrojmë sa shumë ndikojnë ato në jetën e fëmijëve tanë. Dhe sa më shumë...

Qëndrimi për shumë orë para ekrani mund të ndryshojë trurin e fëmijëve

0
Kalimi i shumë orëve duke shikuar në ekran mund të ndryshojë formën e trurit të fëmijëve të vegjël, paralajmëroi një studim. Shkencëtarët kryen skanime në...

Mos e merrni pastrimin e shtëpisë aq seriozisht! Miqve u duhesh ti, jo shtëpia...

0
Gjyshja ime thoshte ... Mos lejoni që tigani juaj të shkëlqejë më shumë se ju! Mos e merrni pastrimin e shtëpisë kaq seriozisht! Kur u bëra grua,...

Të bëhesh nënë e re: pritshmëritë, depresioni dhe gjithçka që duhet ditur

0
Të bëhesh nënë e re mund të jetë një nga përvojat më shpërblyese që një grua mund të ketë në jetë, por gjithashtu mund të...

Kanë kaluar kohët e bukura

0
Shkruar nga Artam Musliu Ka kaluar koha…! Kanë kaluar kohët e bukura. Në të kaluarën afrimi tek telefonat fiks ka qenë e drejt...

5 rregulla të thjeshta nga mjekët për të rritur një fëmijë të shëndoshë

0
Kur një person bën fëmijë, ata ndonjëherë ‘humbin mendjen’. Dhe nuk është vetëm për netët pa gjumë. Një nga frikat më të mëdha të një...

A është të punuarit nga shtëpia një zgjidhje më e mirë për ju?

0
Edhe pse të punuarit në skuadër dhe në një ambient të përbashkët zyre mund të funksionojë për disa, sepse i krijohet mundësia që të ndajnë me...

Avokatët egjiptian kundër koncerteve: Nuk na duhej Jennifer Lopez në Ditën e Arafatit

0
Avokatet egjiptian kanë paraqitur një ankesë te prokurori i përgjithshëm i vendit kundër organizatorëve të një koncerti të Jennifer Lopez Ata u ankuan sepse...

Studim: Adoleshentët që kalojnë më shumë se 9 orë në rrjetet sociale rrezikohen nga...

0
Sa më shumë orë që të kalojnë adoleshentët në rrjetet sociale, aq më shumë gjasa kanë që të vuajnë nga depresioni. Psikologët kanë fajësuar rrjetet...

Gra që e shkelin dhimbjen – Pasi e burgosi regjimi, e braktisi bashkëshorti

0
Sundus Fulfule, një grua e cila ishte e burgosur 11 muaj nga regjimi i Bashar Al-Asadit, e detyruar të lind në burg dhe pasi...