Çmime ekstreme nga Apple për iPad Pro të ri

Nëse doni të keni një iPad Pro të ri, ju duhet të gërmoni thellë në xhepin tuaj. Një riparim i iPad Pro kushton 701 Euro.

Me iPad-in e ri Pro Apple thyen rekordet edhe një herë, dhe kur është fjala për çmimin, është tableta më e shtrenjtë që ofron Grupi deri më tani.Versioni më i lirë me 64 GB hapësirë ​​ruajtëse dhe një ekran 11 inç kushton 879 euro në Europë.

Modeli më i shtrenjtë me ekran prej 12.9 inç, 1 TB hapësirë ​​ruajtëse dhe funksioni i telefonit celular arrin në 2099 euro. Paksa më e lirë vjen nga konsumatorët në SHBA.

Aty, iPad Pro i ri kushton 799 dollarë në versionin 11 inç me memorie 64GB, varianti më i shtrenjtë vjen në 1699 dollarë amerikanë (pa taksë).

Pasi që tableta e shtrenjtë është thyer dhe kërkon riparim, klientët e iPad Pro duhet të gërmojnë thellë në xhepat e tyre përsëri. Në faqen e mbështetjes, Apple thotë se riparimi i tabletit kushton 701 dollarë.