Dështon mbledhja e Kryesisë

Kryesia e Kuvendit as sot nuk e ka mbajtur mbledhjen e saj e cila përveç disa pikave tjera të rendit të ditës ishte edhe kërkesa e propozime e që sipas të gjitha gjasave ishte edhe kërkesa e deputetëve për shfuqizimin e Gjykatës Speciale.

Megjithëse u bë një orë në kryesi nuk erdhën përfaqësuesit e minoritetit serb dhe të Vetëvendosjes.

Derisa pritej që të fillojë mbledhja mësohet se ambasadori amerikan Greg Delawie ishte në një takim me presidentin Hashim Thaçi.

Para kësaj ai në një adresim për media ka thënë se të gjithë ata që përkrahin shfuqizimin e Speciales do të përballen me pasoja të rënda.