Me dy orë vonesë nis seanca për demarkacionin

Me dy orë vonesë ka nisur seance plenare e Kuvendit, në të cilën është paraparë të jetë në rend dite çështja e demarkacionit.

Seanca plenare është hapur nga kryetari Veseli me pikat e parapara dhe pa u dhënë ndonjë sqarim për vonesat e shkaktuara, derisa deputeti I VV-sw Ismajl Kurteshi, ka kërkuar shtyrjen e kësaj seance.