Eklipsi i hënës, fotografi mbresëlënëse

Fotoreporterët e Anadolu Agency shkrepën pamje të pazakonta të eklipsit të pjesshëm të Hënës në qiellin mbi Turqinë.
Në qiellin e pjesës më të madhe të Evropës, Azisë, Afrikës dhe Australisë edhe në ditët në vijim do të ndodh errësimi i pazakontë i Hënës, por mbrëmë ky fenomen ishte më i theksuar mbi Turqi.
Foto: (Ali İhsan Öztürk – Anadolu Agency)

 

Eklipsi i pjesshëm i Hënës përmes objektivit të AA-së

Eklipsi i pjesshëm i Hënës përmes objektivit të AA-së

Eklipsi i pjesshëm i Hënës përmes objektivit të AA-së

Eklipsi i pjesshëm i Hënës përmes objektivit të AA-së