Eksperiment social në Irak (Video)

Ja çfarë veprojnë irakianët kur shohin një femijë i cili ka të ftohtë!

Femija qe ka te ftofte kërkon nga kalimtaret rrobat e tyre, dhe shikoni se si vepruan ata.

Askush nuk ngurron qe t’ia jap nje pallto apo rrobe djaloshit, sepse e konsiderojne me te pambrojtur se veten e tyre. /MESAZHI/