Fitër Bajrami në Shqipëri falet në shesh (LIVE)

Besimtarët myslimanë në Shqipëri kane falur namazin në sheshin e ri “Skënderbej”.

Në dispozicion të tyre kanë qenë 16 mijë m2, përkatësisht 3 mijë për femrat dhe 13 mijë për meshkujt.

Programi ka nisur në orën 05:30.