“Focus Print” -Shkup, botoi 10.000 ekzmeplarë të librit “Adem Jashari” të autorit Ilir Shaqiri

Me rastin e 20 vjetorit të Epopesë së UÇK-së, në nderim të luftës dhe sakrificës sublime të komandantit Adem Jashari dhe familjes së tij për lirinë dhe të ardhmen e kombit shqiptar, Shtypshkronja “Focus Print” -Shkup, botoi dhe dhuroi falas 10.000 ekzmeplarë të librit (poemës) “Adem Jashari” të autorit Ilir Shaqiri.