Logos-A sjell librin “Leximet e një predikueseje”

0
Libri: Leximet e një predikueseje Autor: Fatma Bayram Nga turqishtja: Lindita Latifi Xhanari Formati: A5 Faqe: 416 “Leximet e një predikueseje” është libri më i ri që Logos-A nxorri...

Logos A sjell librin: Zhvillimi i mendimit pedagogjik bashkëkohor islam

0
Libri: ZHVILLIMI I MENDIMIT PEDAGOGJIK BASHKËKOHOR ISLAM Autor: Fet’hi Hasan Melkavi Formati: B5 Faqe: 760 Përktheu nga arabishtja: Naser Ramadani Logos-A nxorri nga botimi librin “ZHVILLIMI I MENDIMIT PEDAGOGJIK...

Logos-A sjell veprën ESE të shkruara në gjuhën arabe

0
Libri: ESE të shkruara në gjuhën arabe Autor: Husein Gjozo Nga arabishtja: Ziber Lata Formati: A5 Faqe: 230 Logos-A para lexuesve sjell veprën e mendimtarit boshnjak Husein Gjozo. Autori...

Logos-A para lexuesve sjell librin “Histori e letërsisë së vjetër turke”

0
Libri: Histori e letërsisë së vjetër turke Autor: Abdulla Hamiti Formati: A5 Faqe: 368 Logos-A para lexuesve sjell librin “Histori e letërsisë së vjetër turke” të autorit Abdulla...

Logos-A sjell veprën Shkolla Maturidite nga Ebu Hanife te Kevtheriu

0
Libri: Shkolla Maturidite nga Ebu Hanife te Kevtheriu Autor: Gibril Fouad Haddad Nga anglishtja: Fatih Ibrahimi Formati: A5 Faqe: 254 SHB Logos-A para lexuesve sjell veprën e cila flet...

Ajtenja nga Mitrovica ndër 100 gratë me më ndikim në Turqi

0
Ajtenja nga Mitrovica, me profesion orientaliste është shqiptarja më e vjetër që punon në Arkivin e Perandorisë Osmane. Ajo tregoi se ka 27 vite që...

Logos-A sjell librin “Orientalizmi – Oksidentalizmi dhe Sherif Mardini” nga autori Alim Arlı

0
Libri: Orientalizmi - Oksidentalizmi dhe Sherif Mardini Autor: Alim Arlı Nga turqishtja: Lindita Latifi Xhanari Formati: A5 Faqe: 304 Në duart e lexuesve tashmë gjendet libri i botuar sëfundmi...

Pasqyra e Dashnisë është titulli më i ri që Logos-A ua sjell në sirtarët...

0
Libri: Pasqyra e Dashnisë Autor: S. Burhanettin Kapusuzoğlu Nga turqishtja: Metin Izeti Faqe: 80 Pasqyra e Dashnisë është titulli më i ri që Logos-A ua sjell në sirtarët...

Logos-A sjell romanin Zemra më mbeti në Kuds/Jerusalem

0
Libri: Zemra më mbeti në Kuds/Jerusalem Autor: Ahmet Turgut Përktheu: Rubin Hoxha Faqe: 524 Logos-A vazhdon të pasurojë bibliotekën e lexuesit me autorë të ndryshëm. Këto ditë doli...

Logos A sjell librin Bahçeja e msheftsive

0
Libri: Bahçeja e msheftsive Autor: Shabistari Përktheu: Artan Sadiku Formati: A5 Faqe: 144 Vepra e poetit të hershëm mistik Shabistari titulluar “Bahçeja e msheftsive” tashmë gjendet pranë lexuesve. Shabistari...