Gjuriq e Selakoviq kanë hyrë tashmë në Kosovë

Drejtori i të ashtuquajturës zyrës për Kosovën në qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, si dhe zyrtari i lartë shtetëror i Serbisë, Nikola Selakoviq kanë arritur në Mitrovicën e Veriut.

Kështu të paktën po raportojnë mediat serbe, të cilat edhe pas paralajmërimir të autoriteteve të Kosovës se këta zyrtarë nuk do të lejohen të hyjnë në Kosovë, shkruajnë se Gjuriq dhe Selakoviq tashmë gjinden në Gjykatën Paralele të Mitrovicës ku po marrin pjesë në tryezën e rrumbullakët për dialogun e brendshëm mes serbëve, raporton lajmi.net.

Ndryshe, ata raportohet se kanë arritur në Mitrovicë pak para orës 17:00.