Grabitet me armë BKT-ja në Prishtinë

Një person rreth moshës 25-26 vjeçare ka hyrë i armatosur në ambientet e Bankës Kombëtare Tregtare në Qendër të Prishtinës, dhe ka kërcënuar stafin e pranishëm.

Daut Hoxha, zëdhënës i policisë së Kosovës, ka thënë se Policia ka marrë një informacion për grabitje në Bankën Kombëtare Tregtare.

Hoxha tha se nuk ka pasur të lënduar dhe personi i dyshuar për grabitje ka ikur nga vendi i ngjarjes, dhe Policia është duke u marrë me rastin.