Grabitje spektakolare në aeroportin më të madh të Parisit

Një person i pastrehë mori 300 mijë euro pasi u vërdallos në një magazinë të mbyllur në aeroportin kryesor të Parisit.

Burri, i cili besohet të jetë rreth 50 vjeç, po ecte mes koshave të plehrave pranë një terminali në aeroport kur shtyu një derë që nuk ishte mbyllur mirë.

Kamerat e sigurisë e tregojnë teksa hyn në ndërtesën që i përket kompanisë së sigurisë

Loomis, si dhe kur del prej andej me dy çanta plot me para, thanë për ‘Le Parisien’ burime nga policia.

Policia tani është në kërkim të tij, për të cilin thonë se është ndër njerëzit që jetojnë duke mbledhur mbeturina rreth aeroportit “Charles de Gaulle”.