Hannah rrëfen se si e ka shpëtuar taksisti mysliman

Një vajzë e re nga Mançester që ishte e pranishme në Manchester Arena, ka rrëfyer në Twitter se si një taksist mysliman e ka ndihmuar të ikë nga tragjedia.

Vajza e quajtur Hannah fillimisht kishte postuar videon e sulmit, e më pas kishte rrëfyer se si një shofer taksie kishte ofruar vozitje që dhanë falas për të ndihmuar njerëzit të ktheheshin në shtëpi.

Edhe pjestare te tjere te rrjeteve sociale kane shkruar se askush se njeh Manchesterin me mire se ne, duke pershkuar se si myslimanet u gjenden ne kete kohe te veshire.

Fotografia e Mvslim

Poashtu janë hapur edhe xhamitë që u ofronin njerëzve vend për të qëndruar, ashtu si edhe restorantet e drejtuara nga muslimanët që u ofronin ushqim pjesëtarëve të shërbimeve emergjente, dhe siguronin ushqim për prindërit e fëmijëve që ishin në Royal Hospital. /MESAZHI/