Hej Elon, a ke ndonjë plan për të vizituar Gazën?

Hej Elon,
A ke ndonjë plan për të vizituar Gazën dhe për të folur me prindërit e mijëra fëmijëve të masakruar?
Apo Bregun Perëndimor për të takuar familjet e dëbuara nga shtëpitë e tyre nga kolonët e egër?
Apo tek familja e Wadea-s 6-vjeçarit këtu në shtëpi (SHBA) pasi jeni kaq i shqetësuar për propagandën vrasëse?

Nga: Dr. Omar Sulaiman

Elon Musk duke folur për Gazën me Presidentin izraelit në gjuhën e një kolonizatori ‘afrikano-jugor’
“Vritni ata që nuk ju pranojnë si prijës të tyre, civilizojini me arsimimin tuaj dhe thuaju se ju sillni zhvillim vetëm për të varfërit dhe të paqytetëruarit” 27.11.2023