Historike: “Wembley” shitet për një çmim marramendës

Sipas asaj që bëjnë me dije mediat britanike, është arritur një marrëveshje midis Federatës Angleze të Futbollit dhe pronarit të klubit Fulham, Shahid Khan, për shitjen e stadiumit legjendar “Wembley”.

Marrëveshja është arritur për një çmim rekord që mban vlerën e 600 milionë paundëve të përkthyera këto në 670 milionë euro.

Por mësohet gjithashtu se Federata Angleze e Futbollit nuk e shet “Wembleyn” pa vendosur disa kishte të cilat janë:

Emri nuk do të ndryshohet asnjëherë, në stadium do të luajë kombëtarja e Anglisë si dhe Federata ka të drejtën e riblerjes së stadiumin në rast se Shahid Khan perfshihet ne ndonje veper kriminale dhe arrestohet.