Imami Elvis Naçi bën diçka të madhe për këtë nevojtarë (VIDEO)

Imami shqiptar Elvis Naçi, i cili pervec tjerash eshte shume aktiv ne rrjetet sociale dhe ne organizime bamiresie, ka vendosur qe ta ndihmoj nje person qe nuk mund te ecte…

Naçi, pasi ishte konsultuar me eskpert te lemise, ia kishte siguruar nje burri te quajtur Arben qe te marre terapine dhe trajtimin e nevojshem, qe edhe ai te jete ne gjendje te ecen si shumica prej nesh.

Shembulli i Elvis Naçit duhet te sherbej si shembull se si humanizmi duhet ti paraprije te gjitha gjerave, dhe ate jo vetem ne Muajin e Shenjte. #shikojeni dhe #shperndajeni /Mesazhi/