Indonezi, kjo është tradita e prekshme që nxënësit e kryejnë në shkollë

Në Indonezi për çdo vit organizohet një ngjarje në njërën prej shkollave të këtij vendi e cila ngjarje ka zgjuar botën, transmeton TetovaSot.

Pjesë e aktivitetit të përvitshëm në një prej shkollave në Indonezi, ku nxënësit lajnë këmbët e nënave të tyre në shenjë respekti.

Ky aktivitet duhet që të zhvillohet dhe realizohet edhe në shkollat e Maqedonisë./TetovaSot/