iOS 14.5.1 i bën iPhonet në mënyrë drastike më të ngadalshëm

Përditësimi i fundit i sistemit operativ të Apple ngadalëson në mënyrë drastike iPhone 12 dhe iPhone 11 dhe iPhone XR.

Versioni i fundit i Apple i iOS ofron dy azhurnime të rëndësishme të sigurisë, por përbën një dilemë për miliona përdorues të iPhone.

Për shkak se ngadalëson iPhone 12 dhe iPhone 11 me 60 për qind, raporton Forbes.

Ankesa të shumta

Për të njëjtën temë u fol edhe në uebfaqen MacRumors, ku pothuajse një e katërta e rreth 250 pjesëmarrësve thanë se ishin prekur nga problemi. Përdorues të shumtë të prekur kanë folur gjithashtu në Forumin e Mbështetjes së Apple.

Deri më tani modelet iPhone 12 dhe iPhone 11 kanë shitur rreth 300 milionë njësi në të gjithë botën.