Ja kur do të zhvillohen ndeshjet në Ligën e Kampionëve

Janë mësuar tetë grupet e Ligës së Kampionëve për edicionin 2016/2017.

Real Madridi do të jetë skuadra që do të kërkojë të bëjë historinë, duke kërkuar mbrojtjen e titullit, diçka që se ka arritur askush më parë.

Mbretërit si kampion në fuqi, gjenden në grup me Dortmundin, Sportingun dhe Legia Varshavën e Besnik Hasit.

Ndeshjet e para: 13-14 shtator

Ndeshjet e dyta: 27-28 shtator

Ndeshjet e treta: 18-19 tetor

Ndeshjet e katërta: 1-2 nëntor

Ndeshjet e pesta: 22-23 nëntor

Ndeshjet e gjashta: 6-7 dhjetor.