Januzaj ka një mesazh për kritikët e tij

Mesfushori i Real Sociedadit ka dhënë një përgjigje pas kritikave ndaj tij.

Adnan Januzaj ka një mesazh për të gjithë ata që e kritikuan në vitet e fundit.

Mesfushori i Real Sociedadit ka dhënë një përgjigje pas kritikave ndaj tij.

Te Real Sociedadi Januzaj kaloi për 10 milionë funte dhe tani po synon të “heshtë kritikët me paraqitjet e veta”.

“Këta njerëz nuk dinë për futboll. Nuk më intereson. Vazhdoj të punoj. Ju mund të ecni vetëm në një drejtim dhe kjo është t’ua mbyllni gojën. Sapo ta bëni këtë, ata duken qesharakë”, ka thënë Januzaj për kritikët e tij në një intervistë për “The Independent”.