Me këtë pajisje, mbledhja e mjaltit do të jetë shumë më e lehtë (VIDEO)

Kjo koshere u mundeson bletareve dhe bleteve qe gjithcka te shkoje ne rregull. Kosheret tradicionale jane me te lodhshme dhe te rrezikshme si per bletaret ashtu edhe per bletet.

Por ky zbulim me i fundit mundeson rrjedhjen e mjaltit drejt e ne kavanoz permes nje tubi.

Kjo ule rrezikun qe bletet te mbyten, ashtu si e lehteson punen e bletareve. “Nese ne kujdesemi per bletet, ato do te kujdesen per neve”/MESAZHI/