Kjo ndodhe vetem ne Japoni! (Foto)

Deri 150 vjet më parë, Japonia kishte shumë pak kontakt me botën e jashtme, dhe shumë pak dihej për kulturën e saj.

Edhe qoshet më të vogla të rrugës shfrytëzohen, dhe për të rinjtë jeta bëhet një aventurë, ka pak kërkesa për emigrim, dhe mirëqenia është mjaft e lartë.

Edhe pse gjasat nuk janë shumë të mëdha që të kemi mundësi të vizitojmë Japoninë, virtytet si kujdesi ndaj ambientit dhe rëndësia që i jepet shkollimit janë tipare që duhen kopjuar!  /MESAZHI/

Image may contain: outdoorImage may contain: outdoor

Image may contain: plant and outdoor

Image may contain: outdoor and water