Kosova ndeshet me Gjermaninë

Sot zhvillohet ndeshja mes përfaqësueses së Kosovës U21 dhe asaj të Gjermanisë

Ndeshja është kualifikuese për Kampionatin Evropian, e cila zhvillohet në Stadiumin Olimpik „Adem Jashari“ në Mitrovicë dhe fillon, ora 18:45.

Kosova është në Grupin e Pestë, në pozitën e dytë, pas Gjermanisë, e cila është lidere e grupit.