KQZ akrediton edhe 824 vëzhgues

Komisioni Qendror Zgjedhor ka akredituar edhe grupin e shtatë të vëzhguesve, i cili përfshinë gjithsej 22 organizata dhe 824 vëzhgues.

Nga sekretariati i KQZ-së, Enis Halimi, se materiali zgjedhor ka arritur në depot e tyre, ndërsa materiali zgjedhor i cili nuk është i ndjeshëm është shpërndarë edhe në disa qendra të vendvotimeve.

Ai po ashtu bëri të ditur se rreth 17 mijë komisionerë janë trajnuar gjatë kësaj periudhe.

Në këtë mbledhje u diskutua edhe për gjobat e PZAP-së ndaj subjekteve politike që kanë përfshirë fëmijët në tubime zgjedhore.