KQZ fillon numërimin, kjo është partia e cila po prinë

Ka filluar numërimi i Komisionit Qendror Zgjedhor pas mbylljes të qendrave të votimit në Kosovë.

Sipas votave të nuëruara deri më tani që janë afër 10,000, partia e parë është Lidhja Demokratike e Kosovës ms 22,69 për qind të votave, shkruan lajmi.net.

Lëvizja Vetëvendosje nga këto vota të numëruara deri më tani ka 13,15 për qind të votave, ndërsa PDK është e dyta me 17,71 për qind të votave.

AAK – PSD nga këto vota të numëruara ka 12,59 për qind, dhe NISMA – AKR me 4,69 për qind.