Ky ushqim në rruget e Pakistanit është bërë hit (VIDEO)

Përgatitja e ushqimit të shpejtë është jo vetëm biznes fitimprurës, por edhe mundësi për shumëllojshmëri servimesh dhe shijesh .

Dhe kur jemi te shija, ky specialitet rruge i përzier me peta dhe perime do të ju lë pa fjalë.

Ky specialitet i quajtur “Samosa” tashmë është bërë i preferuar edhe më gjerë. /MESAZHI/