Labi: Nëse kandidoj për kryetar të Ferizajt, dal veç me AKR-në

Deputeti nga radhët e Aleancës Kosova e Re, Labinot Tahiri – Labi, ka reaguar pas raportimit se ai pritet të jetë kandidat i përbashkët i AKR-së, PDK-së, AAK-së e Nismës në zgjedhjet lokale në Ferizaj.

“Reagim lidhur me këtë lajm!!

A e dini kur thoshin gjyshet tona, na e sjellni evlad ‘ Kulluesen që ta kullojmë qumshtin( tam’lin)

Edhe kjo është rrenë e kulluar siq është më së miri. Unë nëse dal për kryetarë, dalë vetëm në radhet e AKR-së.

Asnjeherë sështë diskutuar ky kusht. Dhe për ne nuk vjen në shprehëje interesi personal, në krahasim siq është interesi Shtetit.

Pra, për ne, primare janë interesat shtetërore.

Akr-ja e ka dëshmur edhe më herët.

Të gjitha partitë politike, garojnë të vetme, cilat do qofshin ato. Pastaj, as Sekretari i degës sonë në Ferizaj, Z. Amir Rexhepi nuk është i nominuar.

Sot ne kemi mbajtur kuvendin e partisë dhe aty janë diskutuarë mundësitë për të dalë vendi nga kriza kaq.

Ne kemi kryesinë dhe Presidentin, dhe tani më gjithçka do të ecën përsëmbari.

Me të mira! Labi, FKSH.”