LDK dhe Vetëvendosje në balotazh në Podujevë

Nga rezultatet e numëruara nga KQZ-ja deri më tani në Podujevë do të ketë balotazh.

Këto janë rezultatet zyrtare nga KQZ-ja:

Kandidati i LDK-së Agim Veliu ka marr 18 mijë e 267 vota ose 48.37 përqind, Ajet Potera i Lëvizjes Vetëvendosje 11 e 326 vota ose 29.99 përqind, Hajredin Hyseni nga PDK 6 mijë e 787 vota ose 17.97 përqind, Fatmir Humolli i AAK-së 885 vota ose 2.34 përqind, Xhevdet Maloku nga partia Fjala 315 vota ose 0.83 përqind dhe Xhemajl Hasani nga Nisma 183 vota ose 0.48 përqind.