Masakra e Tulsës dhe pasojat e saj

This photo provided by Department of Special Collections, McFarlin Library, The University of Tulsa shows crowds of people watching fires during the June 1, 1921, Tulsa Race Massacre in Tulsa, Okla. (Department of Special Collections, McFarlin Library, The University of Tulsa via AP)

Një turmë të bardhësh dogji dhe rrafshoi çdo godinë në atë që njihej si qendra e biznesit të këtij qyteti, duke lënë pas 300 të vrarë mes komunitetit afrikano-amerikan./voa