I mbijetuari i aksidentit me katër viktima zgjohet nga koma

Sipas informatave të fundit nga familja Alidema, po përmirësohet gjendja e 17-vjeçarit Qëndrim Alidema.

Qëndrimi ishte në veturën ku humbën jetën katër anëtarë të familjes Alidema. Sipas informatave, ai ka nisur të flasë dhe po i kthehet gjendjes normale.

Lajmi konfirmohet edhe nga vëllai i tij, Festimi.