Messi – Ronaldo, ja çfarë ndodhi dje

Përkundër rivalitetit, Leo dhe Cristiano kanë marrëdhënie shumë të mirë mes vete.

Leo Messi dhe Cristiano Ronaldo kanë pasur disa kontakte dje.

Fotot e shkrepura të dy lojtarëve të dekadës në botë, kanë bërë bujë në rrjetet sociale.

Përkundër rivalitetit, Leo dhe Cristiano kanë marrëdhënie shumë të mirë mes vete.