Milaim Zeka aderon në Nisma

Nismës për Kosovën iu ka bashkuar Milaim Zeka, i cili bëri të ditur që Jakup Krasniqi ka hequr dorë nga lista e deputetit të këtij subjekti, për t’ia liruar vendin Zekës.

Ai tha se gjatë bisedës me këtë subjekt, ka pyetur se a do t’i lejohet të jetë i njëjti kritik aty ku mendon se duhet të jetë.

Sipas tij, ai ka vendosur të mbrojë të drejtat e gazetarëve, nënave dhe fëmijëve tonë.