Mot i fuqishëm në Sarajevë (FOTO)

Era e fuqishme e shoqëruar me reshje të shiut në disa lokacione të kryeqytetit të Bosnjë e Hercegovinës, Sarajevë rrëzoi drunj dhe kulme të shtëpive.

Reshjet e rrëmbyeshme të shiut zgjatën pothuajse një orë, ndërsa rrigët e vërshuara shkaktuan rrëmujë në komunikacion.
Enti federal hidrometeorologjik i BeH-së dha paralajmërim të portokalltë për dukuri të erës së fuqishme./Mesazhi/