Mustafi: Religjioni im më ndihmoj shumë në karrierë

Shkodran Mustafi ka konfirmuar se është besimtar i devotshëm i fesë Islame. Por, ai ka njoftuar se studion edhe fetë tjera.

Shkodran Mustafi ka njoftuar se studion fe të ndryshme por mbështetjen e gjen tek ajo Islame.

Mbrojtësi i Arsenalit ka konfirmuar se është besimtar i devotshëm.

“Nuk dua që njerëzit të mendojnë se pi birrë për shkak të një reklame”, u shpreh ai për “The Sun”.

“Studioj shumë Kur’anin, por edhe fetë tjera”, theksoi Mustafi.

“Por, Kur’ani dhe profetët janë më afër meje, andaj shkoj edhe në xhami për lutje. Religjioni im më ka ndihmuar shumë në karrierën time”, u shpreh ai.