Një parajsë për çdo studiues e hulumtues… VIDEO

Nuk është një fushë sporti, që për shumë prej nesh do të ishte normale të shpenzoheshin miliona për ta ndërtuar atë!
Kjo është një bibliotekë e cila u hap këto ditë në Stamboll me një hapsirë 110.000 m2, posedon mbi 2 milion libra, ka kapacitet të pranoj njëkohësisht gjer mbi 4.200 lexues dhe më e veçanta e saj do të jet e hapur 24 orë për çdo ditë.
Me të vërtetë kjo është një parajsë për çdo studiues e hulumtues.

Dr. Rijad Imeri