Numërimi i votave drejt përfundimit, PAN-i bie, VV-ja rritet

KQZ-ja ka numëruar afër 98% të votave deri më tani.

Nga këto rezultate koalicioni PAN avancon me 34.13% të votave, i ndjekur nga Lëvizja Vetëverndosje me 27.01%, votat e së cilës vetëm po rriten, raporton lajmi.net

Në vendin e tretë është koalicioni LAA me 25.72% të votave.

Pas numërimit të këtyre votave, pritet të numërohen edhe ato me kusht dhe nga diaspora.