Përmbytje në gjithë vendin, bllokohet autostrada Tiranë-Durrës

Reshjet intensive të shiut gjatë orëve të fundit kanë shkaktuar probleme të shumta duke bërë bllokimin e disa prej akseve rrugore, një prej të cilave është autostrada Tiranë – Durrës.

Qytetarë të shumtë përmes fotove dhe videove të sjella në redaksinë e www.tvklan.al kanë pasqyruar edhe gjendjen në të cilën ndodhen shumë zona në kryeqytet dhe por edhe në rrethe.
permbytje1

permbytje2