Projektligji për Prishtinën merr miratimin e Komisionit të Kuvendit

Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media në mbledhjen e radhës ka miratuar Projektligjin për Kryeqytetin.

Miratimi i këtij Projektligji u parapri me një diskutim mes deputetëve dhe zyrtarëve të ministrisë së Pushtetit Lokal për formën e tij dhe nevojën që ligjet ekzistuese të plotësohen me qëllimin e përshtatjes së Ligjit të Prishtinës me Ligjin për Pushtetin Lokal.