Pse spinerët po behen kaq të famshem?

Pse keto lojera po behen kaq te famshme tani? Ato jane aq te vecanta, sa te humbasin mendjen.

Ato jane hiti me i ri ne Amerike dhe Europe, dhe jane bere aq te famshme, saqe disa shkolla kane menduar ti ndalojne fare.

Qofte edhe ekspertet e “hiteve” i kane pershkruar si te mrekullueshme sepse ju perngjajne lodrave reale me te cilat femijet me pare, prandaj i kane konsideruar si “hite te perkohshme. /MESAZHI/